Blog

Felicitări olimpicilor și dascălilor de la Școala Gimnazială "Alexandru Ivasiuc"

Motive de bucurie și emoții la Școala Gimnazială "Alexandru Ivasiuc", după rezultate foarte bune obținute, în acest an școlar, la olimpiadele județene: locurile I, II, III și trei mențiuni la faza județeană, un palmares demn de toate laudele.

Ștefan Amarandei, din clasa a VIII-a B – profesor coordonator Mirela Oșan – s-a clasat pe primul loc, cu nota 9.82,  și va reprezenta școala la faza națională a Olimpiadei de Educație Tehnologică.

De asemenea, la Olimpiada Județeană de Limba Engleză, Ema Miskolczi, din clasa a VIII-a B  – profesor coordonator Nicoleta Pușcaș – a fost evaluată cu 9.10, clasându-se pe locul al II-lea, iar Alexandru Mureșan, clasa a VII-a B și Alexandra Farcaș, clasa a VII-a A, au primit mențiune.

Totodată, la Olimpiada Județeană de Religie, Alexandra Frandoș, din clasa a VII-a A – profesor coordonator Firuța Vele – a obținut premiul III, fiind notată cu 8.80.

Rezultate bune au avut elevii noștri și la Olimpiada Județeană de Limba și Literatura Română, unde Alexandru Mureșan, din clasa a VII-a B – profesor coordonator Aura Petreuș – a fost notat cu 8.60, obținând mențiune.

Felicitări elevilor merituoși și dascălilor îndrumători!

prof. dr. Elena-Emilia Pop
bibliotecar Școala Gimnazială "Alexandru Ivasiuc" – Baia Mare

Articole similare

Informare

Acesta este website-ul oficial al Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Toate materialele și fișierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificările și completările ulterioare, și nu pot fi reproduse fără acordul expres al Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Orarul școlii