Blog

Gânduri pentru absolvenți... clasa a VII-a B

Gânduri pentru absolvenți... clasa a VII-a B

Stimați profesori, dragi colegi,

Încep prin a vă spune că sunt extrem de onorată să țin acest discurs și să fiu ultima care vă transmite un mesaj, un gând bun, spunându-vă "La revedere!" înainte să ieșiți pe porțile acestei școli în care ați învățat lucruri noi, v-ați distrat și, cel mai important, ați legat prietenii de care să vă bucurați și să vă amintiți o viață întreagă.

Iată-ne în acest moment atât de important și, în același timp, atât de emoționant, în care un capitol din viața voastră se închide, dar vi se deschid o mulțime de uși, tot atâtea ocaziii de a vă forma ca oameni.

E momentul să dați mai departe "cheia" cunoștințelor acumulate pe parcursul acestor ani cu sprijinul celor mai buni dascăli, adevărați părinți pentru voi în tot acest timp, luându-vă sub aripa lor și încercând să vă modeleze caracterele pentru a deveni oameni puternici, învățați și altruiști.

Suntem onorați să primim acest simbol al școlii și vă promitem că vom da tot ce avem mai bun pentru a obține rezultate cât mai bune la învățătură și a-i face mândri pe profesorii noștri.

În încheiere, dorim să vă urăm succes în tot ceea ce veți face și sperăm că vă veți aduce aminte cu drag și cu mândrie că ați fost elevii Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Alissia Otilia Topan, clasa a VII-a B

prof. îndrumător, Firuța Vele
Școala Gimnazială "Alexandru Ivasiuc" – Baia Mare

Articole similare

Informare

Acesta este website-ul oficial al Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Toate materialele și fișierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificările și completările ulterioare, și nu pot fi reproduse fără acordul expres al Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Orarul școlii