Blog

Gânduri de absolvenți... clasa a VIII-a A

Gânduri de absolvenți... clasa a VIII-a A

Stimați profesori, dragi colegi,

Ne aflăm în fața unui moment de sfârșit, dar și de început, un moment în care noi porți ni se deschid, în care o viață nouă ne așteaptă. Este punctul final a patru ani de gimnaziu, a patru ani de cunoaștere.

Când am pășit pragul acestei școli, în fața noastră se deschidea un drum frumos, pe care l-am parcurs cu încredere, îndrăzneală și, uneori, timiditate. Dar am avut șansa să descoperim în profesorii noștri niște prieteni. În cărți, biblioteci și Internet, o sursă de cunoaștere, în familie, un sprijin necondiționat și o sursă de iubire.

Cu certitudine, nu vom uita emoțiile tezelor, ale lucrărilor de control, dar nici bucuria notelor de 10 din carnet. Dumneavoastră ați fost martorii transformării noastre, zi de zi.

Știm că n-a fost ușor, știm că nu v-am ascultat întotdeauna, ba, uneori, v-am și supărat, dar dumneavoastră ați avut răbdare cu noi și ați știut să ne luați pe fiecare exact așa cum suntem. Am crescut, am muncit, am greșit, dar din greșeli am învățat cu toții. Dumneavoastră ați fost cei care ne-ați ajutat să ne formăm astfel niște caractere puternice, să devenim capabili să înfruntăm viața adevărată. Dacă am reușit sau nu, ca, împreună, să facem asta, nu vom ști decât peste ani, pentru că piatra de încercare a caracterului nostru este timpul.

Ne-ar plăcea să credem că, atunci când ne priviți, sunteți mândri de noi și că reprezentăm, în bună măsură, rodul muncii dumneavoastră. Sperăm că nu vă vom dezamăgi și că vom urma drumul pe care ni l-ați deschis. Vom ajunge oameni de cinste cu care să vă mândriți. La toamnă vom intra în clasa a IX-a și vom avea materii de studiu și profesori noi. Nimic nu trebuie să ne sperie, deoarece tot ceea ce am învățat în acești ani constituie o bază pe care se va putea înălța învățătura viitoare.

Cu respect și recunoștință pentru tot efortul depus pentru noi, putem spune că suntem gata pentru noul drum plin de neprevăzut ce ne așteaptă și pentru care, cu devotament, ne-ați pregătit zi de zi în toți acești ani.

Vă mulțumim și rămâneți cu bine!

Rareș Nicolas Uță, clasa a VIII-a A

prof. îndrumător, Camelia Miskolczi
Școala Gimnazială "Alexandru Ivasiuc" – Baia Mare

Articole similare

Informare

Acesta este website-ul oficial al Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Toate materialele și fișierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificările și completările ulterioare, și nu pot fi reproduse fără acordul expres al Școlii Gimnaziale "Alexandru Ivasiuc".

Orarul școlii